Nieuws
Efficiënte Boge schroefcompressor S-4 met uitgebreider vermogensspectrum

Op de Powtech-beurs in Nürnberg presenteert BOGE de schroefcompressor S-4. De uitgebreidere vierde generatie van de S-serie beslaat een vermogensbereik van 45 tot 160 kW, bij een energiebesparing tot 12 procent. Bovendien geven de experts informatie over de intelligente, overkoepelende sturing airtelligence provis 3 en leggen ze uit hoe een onbegrensd aantal compressoren en accessoirecomponenten verbruiksafhankelijk kan worden bestuurd.

Efficiënte schroefcompressor S-4

Van 26 tot en met 28 september staan de experts van BOGE op de Powtech-beurs in Hal 4, Stand 4-406, met een uitgebreid scala aan persluchtoplossingen. Of het nu gaat om bulkgoederen, chemie, levensmiddelen, farmaceutische producten of vloeistoffen, de compressorfabrikant levert voor elke toepassing het juiste persluchtsysteem. Bijzondere nadruk ligt op de vierde generatie van de S-serie, die een vermogensbereik van 45 tot 160 kW beslaat. De modellen kenmerken zich volgens de fabrikant door een betrouwbare en stille werking met de beste efficiëntiewaarden. Bij een energieverbruikreductie van de compressor met twaalf procent ten opzichte van zijn voorganger ligt de capaciteit bijna negen procent hoger. De S-4-modellen krijgen IE4-motoren en permanent-magneetmotoren en lenen zich ook voor omgevingen met extreme temperaturen boven 45 °C. 

Uitgebreider vermogensspectrum

Op de beurs kunnen geïnteresseerden bovendien informatie krijgen over de efficiënte besturing airtelligence provis 3. Deze intelligente besturing maakt een gebruiksafhankelijk beheer mogelijk van een onbegrensd aantal compressoren en accessoirecomponenten. Dankzij de Modbus-interfacemodule kunnen in de airtelligence provis 3 probleemloos ook compressoren van andere fabrikanten worden opgenomen. Sterke regelalgoritmen verbeteren het bedrijf in belaste en onbelaste tijden en optimaliseren zodoende het compressorstation. „Met de uitgebreidere vierde generatie van de S-serie en de airtelligence provis 3 stellen we nieuwe maatstaven in het persluchtmanagement“, zegt Christian Schlüter, Hoofd Marketing bij BOGE.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.