Nieuws

Doug Wright CEO Indicor LLC

Doug Wright CEO Indicor LLC

Als CEO bij Indicor zal Wright zich richten op continue groei van nieuwe oplossingen, klantgerichtheid en het aanboren van nieuwe verkoopkanalen. Als de andere directieleden zijn benoeming goedkeuren, neemt hij ook plaats in de directie.

Doug Wright

Wright komt van Building Technologies van Honeywell International en werkte daarvoor ook al als CEO bij Source Photonics. Hij verheugt zich op zijn nieuwe baan en bewondert naar eigen zeggen de grootte en de kracht van Indicor. Dat ontstond in 2022 toen Roper Technologies zijn industriële tak verkocht aan en fonds gerelateerd aan Clayton, Dubilier & Rice (CD&R). Het omvat merken als Alpha, AMOT, CCC, Cornell, Dynisco, FTI, Hansen, Hardy, Logitech, Metrix, PAC, Roper Pump Company, Struers, Technolog en Uson.

Indicor LLC

“Het bedrijf kan bogen op decennialange ervaring met industriële klanten in diverse markten. Ik geloof in het potentieel van het bedrijf en kijk er naar uit samen te werken met een gedreven team om volgende stappen te zetten in de toekomst van het bedrijf”, aldus Wright.

John Stroup, interim CEO en voorzitter van de directie vertaalt de gedachten van zijn medebestuursleden. “Wright combineert dynamiek en ervaring als leider met kennis van de industriële sector. Hij bewees al groei te kunnen genereren en innovatieve oplossingen te stimuleren. Dat maakt dat wij vertrouwen in de verdere groei van ons bedrijf.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.