Nieuws
AxFlow verlengt huurcontract bij MAC3PARK aan de A6

AxFlow verlengt voor nog eens vijf jaar haar huurcontract van de toplocatie bij MAC3PARK aan de Pascallaan op bedrijventerrein Laserpoort aan de A6.

Formule voor groei

Afgelopen week schudden Meine Breemhaar (MAC3PARK) en Joep Verhagen (AxFlow BV) elkaar wederom de hand om de succesvolle samenwerking die al sinds 2009 bestaat, nog eens vijf jaar voort te zetten. De centrale en makkelijk te bereiken locatie op het bedrijventerrein langs de A6 en nabij Lelystad Airport, maakt het MAC3PARK -complex tot een toplocatie. Als leverancier van hoogwaardige speciaalpompen, roerwerken, doseerapparatuur en complete installaties voor de vloeistofverwerkende industrie, heeft AxFlow klanten in heel Nederland en Vlaanderen. Daarnaast heeft AxFlow BV samen met het Europees Distributiecentrum (EDC) en AxFlow Systems een centrale rol voor de AxFlow Groep.

AxFlow Groep

De AxFlow Groep is opgericht in 1989 en heeft vestigingen in 30 Europese landen en in Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië. Vanaf de locatie in Lelystad worden alle nationale en internationale klanten bediend. De ligging zorgt tevens voor een optimale bereikbaarheid en biedt werkgelegenheid aan ruim 100 werknemers. MAC3PARK biedt AxFlow circa 6.500 m2 voor kantoren, service- en engineeringafdelingen, voorraad en distributie en tevens de ruimte om verder te groeien.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.