Nieuws

Atlas Copco viert 150 jaar innovatie

Atlas Copco viert 150 jaar innovatie
De eerste stationaire compressor bij LKAB in Kiruna. Dit markeerde volgens Atlas Copco in 1955veen belangrijke stap in de ontwikkeling van compressoren.

Het in 1873 opgerichte Atlas Copco viert in deze maand zijn 150-jarig bestaan. Al anderhalve eeuw lang ontwikkelt het bedrijf innovaties voor klanten in vele industrieën wereldwijd.

150 jaar innovatie

“Wij zijn ontzettend trots op ons verleden en wij blijven de toekomst vormgeven met onze technologieën en service-oplossingen ,” aldus Mats Rahmström, CEO van de Atlas Copco Groep. “Er veranderde veel sinds 1873 toen we begonnen als een kleine lokale start-up. Maar ik denk dat onze oprichters onze innovatieve geest zouden herkennen. Dat vertaalt zich in de passie van onze medewerkers en onze inzet om samen met onze klanten ontwikkeling aan te sturen.”

Atlas Copco

Aanvankelijk leverde Atlas Copco vanuit het Zweedse Stockholm materiaal voor de bouw van het Zweedse spoorwegnet. Sindsdien evolueerde de groep en ondersteunt het vandaag klanten in vele sectoren, van voedselproductie tot ruimtereizen.

Innovatie

Wij hanteren een sterke bedrijfscultuur waarin we verschillende perspectieven omarmen en onze medewerkers aanmoedigen om ideeën te delen”, aldus Mats Rahmström bij het jubileum. “Ik geloof dat we een groot deel van ons succes danken aan ons aanpassings- en doorzettingsvermogen waarbij we waarde blijven leveren aan onze klanten wereldwijd. We willen al onze klanten, leveranciers, aandeelhouders en collega’s over de hele wereld bedanken en kijken uit naar een mooie samenwerking in de komende jaren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.