Nieuws
SKF presenteert nieuwe online catalogus voor lagerkeuze

Het doel van SKF met de nieuwe Rolling Bearings Catalogue is om een onmisbare technische referentie te maken voor gebruikers van wentellagers. Gebruikers vinden in de catalogus de juiste lagers en configuraties voor hun toepassingen en een gedetailleerde beschrijving van de montageprocedures.

Stapsgewijze lagerselectie

De Engineering Section is volledig herschreven en omvat nu een stapsgewijze lagerselectiegids, waarmee klanten veel gemakkelijker de juiste lageropstelling kunnen kiezen voor hun specifieke machine of project. Deze nieuwe tool plukt de vruchten van hun uitgebreide ervaring in het ontwerp, de montage en het onderhoud van wentellagers en is ook beschikbaar als online technisch hulpmiddel voor OEM’s, erkende SKF distributeurs en eindgebruikers. Het bevat ook een functie voor thermische analyse die kan worden gebruikt om de invloed van wrijvingsverliezen op de speling te kennen.

Online in verschillende talen

De online inhoud van de catalogus wordt regelmatig bijgewerkt en is opvraagbaar in verschillende talen waaronder Duits, Frans, Italiaans, Pools, Portugees, Russisch, Spaans en Tsjechisch. De nieuwe catalogus zal in gedrukte vorm in het Engels beschikbaar zijn in de lente van 2018.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.