Nieuws

Online trillingstraining

Online trillingstraining

Istec introduceert de online training trillingsmetingen en analyse van machines. Aan de hand van video’s kunnen de deelnemers hun kennis opvijzelen.

Online trillingstraining

Online leerplatform

Op het online leerplatform kunnen engineers en studenten gedurende 14 dagen het eerste uur van de Trillingstraining Category 1+ uitproberen. Daarna verschaft Istec de lezers van PompNL 40 procent korting. Met de code POMPNL krijgt u toegang tot zowel de Premium- als Standaardlicentie.

Online trillingstraining

Trillingstraining (CAT1+)

Istec constateert dat de kennis over trillinsmetingen en analyser ervan afneemt. Om het tij te keren publiceert het bedrijf naar eigen zeggen een eenvoudig toegankelijke en praktische online cursus. Deelnemers kunnen zelf het tempo van de cursus bepalen en stoppen of weer doorgaan als ze willen. Ze sluiten het geheel af met een test voor een officieel Istec-certificaat.

Online trillingstraining

Inhoud

De aanbieder baseerde zich voor de trainingsinhoud op de vereisten van ISO 18436-II standaard (CAT1). Die beschrijft de voorwaarden rond condition monitoring en diagnostiek van trillingen. Daar voegde het nog wat uitgebreidere onderwerpen aan toe zoals bijvoorbeeld het herkennen en analyseren van foutmeldingen. Na het doorlopen van de training kunnen deelnemers zelf basis trillingsmetingen uitvoeren en fouten in de draaiende machines herkennen.

Online trillingstraining

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.