Nieuws

Nieuwe bronnen zoetwatervoorziening

Nieuwe bronnen zoetwatervoorziening

Themagroep Watervoorziening organiseert een bijeenkomst over nieuwe bronnen. Op het programma een presentatie over kringloopsluiting als onderdeel van het multibronnen portfolio van waterbedrijf Dunea en een bezoek aan RWZI Harnaschpolder.

Zoetwatervoorziening

Het programma speelt zich af a.s. donderdag 22 maart van 15.00-17.00 uur op Delfluent – RWZI Harnaschpolder (Peuldreef 4, 2635 BX Den Hoorn) en begint met een een bezoek aan de RWZI waarna om 15.45 uur wordt gestart met diverse sprekers. Zo zal Gertjan Zwolsman (Dunea) vertellen over Kringloopsluiting als onderdeel van een multibronnen portfolio van Dunea. Ainoa Areso (stagiair TU Delft/Witteveen+Bos) houdt nog een elevator pitch en om 17.00 uur negint de netwerkborrel bij Eetcafé de Bonte Haas in Wateringen.

Kennisnetwerk

KNW is een onafhankelijk kennis(sen)netwerk voor en door professionals. Het deelt kennis en verbindt professionals in de watersector. Bij het Waternetwerk kun je terecht voor actualiteiten, congressen, workshops en trainingen, verbinding tussen generaties en specialisaties, theorie én praktijk, de juiste contacten, een uitgebreid professioneel netwerk, het mentorprogramma, het vakmedium H2O en nog veel meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.