Nieuws

Kerstwens Pomp NL en vooruitblik 2019

Kerstwens Pomp NL en vooruitblik 2019

Alle medewerkers van Pomp NL wensen u fijne feestdagen en een gezond 2019.

 Kerstreces Pomp NL

Het lijkt wel of Nederland op slot gaat. De feestdagen vallen zo mooi dat anderhalve week vrij nemen vrijwel voor iedereen is weggelegd.

Wij sturen aankomende dinsdag en de week er op geen nieuwsbrief. Op dinsdag 8 januari 2019 kunt u weer op ons rekenen. Dat betekent geenszins dat we de actualiteit niet volgen. Dus houdt de site in de gaten als u toch een beetje bij wilt blijven.

 Vooruitblik 2019

We kijken intussen terug op een mooi 2018. Omdat Marcel Meijers in 2017 aangaf meer tijd te willen vrijmaken voor zijn andere activiteiten, verwelkomden we bij Eisma Industrie Media speciaal voor Pomp NL Miranda Hissink. En het kan u bijna niet zijn ontgaan, want tijdens Wots sleepte Marcel, die zijn ‘kindje Pomp NL’ natuurlijk niet helemaal los kan laten, haar overal mee naar toe. ‘Een mooie gelegenheid om zoveel mogelijk mensen te leren kennen’, kijkt Miranda terug op de beurs.

Intussen sleutelden we ook al heel wat aan de Pomp NL-site en de wekelijkse nieuwsbrief. Met ingang van 2019 nemen we nog een stap: een restyling van het tijdschrift. Niet dat het ‘oude’ niet goed is maar verandering, hoewel vaak even wennen, biedt soms weer andere inzichten. Natuurlijk blijft het draaien om pompen en blijft de naam hetzelfde. Die dekt nou eenmaal voor 100 procent de lading. Maar we slaan na 15 jaar iets meer onze vleugels uit. Puberen? Ik denk het niet maar wel een passende stap.

Uit allerlei onderzoeken blijkt dat innoveren vooruitgang betekent. Voor uw bedrijf maar zeker ook voor ons. Dus we gaan u verrassen in 2019.

 

Meepraten

Heeft u ook nog goede ideeën? Schroom niet en deel het met ons op pompnl@eisma.nl. Of het nou gaat om onderwerpen (denk aan mooie projecten) of de stijl: we horen het graag zodat we ons kunnen laten inspireren.

Wensen we u nogmaals een mooi kerstreces en tot in 2019.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.