Nieuws

Hoyer heeft een nieuwe CEO

Hoyer heeft een nieuwe CEO

Henrik Sørensen begint morgen als CEO bij Hoyer. Hij komt van Wärtsilä waar hij jarenlang werkte en als laatste als directeur van de pompdivisie.

Ervaring

Søren Ø. Sørensen, Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Hoyer Group:
“Met Henrik Sørensen halen we een leider met veel ervaring op het gebied van onze belangrijkste activiteiten, zoals marine, water en afvalwater en olie&gas binnen. Hij combineert daarvoor zijn kennis opgedaan in strategie, operations en leiderschap. Allemaal belangrijk voor onze groeidoelstellingen. Net als zijn filosofie dat status quo geen optie is.”

Marktbenadering

Henrik Sørensen, van huis uit civiel engineer: “Ik werkte bij een van Hoyers grootste klanten en zie de sterke positie van mijn nieuwe werkgever als het gaat om het gat te vullen tussen de grootste leveranciers en kleine merken. Mijn marktbenadering sluit aan bij hun belangrijkste warden: competitie, kwaliteit en service. Ze beloven snelle reactie- en levertijd. Iets dat ik ook voorsta. De voortdurende veranderingen in de meeste marktsegmenten opent de mogelijkheden voor een flexibele leverancier als Hoyer. Ik verheug me er dan ook op om dat verder uit te bouwen.”

Henrik Sørensen  wordt CEO over de twee aparte business units Hoyer Motors en Hoyer Transmissions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.