Evenement

Achema 2022

Algemene informatie

Datum
maandag 22 augustus 2022 t/m vrijdag 26 augustus 2022
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
18.00
Locatie
Frankfurt
Meer informatie
www.achema.de

ACHEMA 2022 – in Frankfurt vormt het wereldplatform voor de procesindustrie.

Ivm de coronapandemie ziet de organisatie zich genoodzaakt de oorspronkelijke datum van 4-8 april 2022 om te zetten naar 22 tot 26 Augustus 2022.

De organisatie ziet hoe alle betrokkenen uitkijken naar een internationaal live-evenement en denkt dat vier maanden uitstel dat meer mogelijk maakt. “Na vele maanden digital meetings willen we aan de behoefte van zowel exposanten als bezoekers tegemoetkomen. We snakken allemaal naar een fysieke ontmoetingsplaats met deelnemers van over de hele wereld.” Aldus een verklaring van Dr Björn Mathes, lid van het managementteam van organisator Dechema Ausstellungs-GmbH.

Met deze vroege beslissing wil de organisatie iedereen planningszekerheid bieden omdat zo’n groot evenement een lange voorbereiding vereist.

Behalve een veranderde datum wijzigt er niets aan de geplande ACHEMA 2022. De standhouders tonen de bezoekers trendsetting technologie en creëren wereldwijde netwerkmogelijkheden. Waaronder producten en oplossingen voor de chemie, farmaceutische industrie, biotechnologie, energie en het milieu.  Er komt ook een Start-up Area.

“Met onderwerpen als ‘Modulaire en connected Productie’, het ‘digitale lab’ en ‘product- en processSecurity’ speelt Achema 2022 in opde uitdagingen waar de procesindustrie nu tegenaan loopt. Megatopics als digitalisering en klimaatneutraliteit krijgen ook steeds meer aandacht op e beursvloer met de ‘Digital Hub’ en de ‘Green Innovation Zone’.

ACHEMA

De driejaarlijkse beurs in Frankfurt gericht op chemische engineering, procesengineering en biotechnologie trok in 2018 zo’n 3.800 standhouders uit meer dan 50 landen. Zij presenteerden hun innovaties aan 145.000 professionals van over de hele wereld. Naast laboratoriumapparatuur ziet de bezoeker ook diverse pompen.

Parallel vindt bovendien een inhoudelijk congres plaats.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.