Service & Onderhoud

Seminar corrosiemanagement

Seminar corrosiemanagement

Op 27 november 2018 organiseert de Corrosion Control Technology Alliance een seminar over corrosiemanagement.

Praktijk van corrosiemanagement

De Corrosion Control Technology Alliance wil graag praktijkvoorbeelden delen. Zoals een mysterieus corrosieprobleem waarbij diegene die het aandroeg, graag in recordtijd een oplossing zocht. Dankzij het feit dat het alle benodigde disciplines paraat heeft, kon de alliantie snel optreden.

 

Alle informatiebronnen in één systeem


Nu ging het hier om nieuwbouw. Maar corrosie- en andere degradatieproblemen komen natuurlijk vaker voor bij oudere installaties. Dan wordt veel kostbare tijd verloren met het verzamelen en in beeld brengen van alle voor het project relevante data. Als het aan de corrosie alliantie ligt is dat verleden tijd met asset@your desk dat ervoor zorgt dat alle informatiebronnen in één systeem aan elkaar gekoppeld worden en elke installatie overzichtelijk en volledig transparant kan worden gepresenteerd. Als dát de toekomst is van asset management dan wordt het leven van asset managers en projectleiders een stuk gemakkelijker.

De deelname aan dit seminar is gratis en het aantal plaatsen beperkt. Technici werkzaam in een industriële werkomgeving krijgen voorrang.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.