Nieuws

Pomp Service Noord partner van Gorman-Rupp

Pomp Service Noord partner van Gorman-Rupp

Pomp Service Noord in Winschoten mag zich sinds kort Authorized Service Partner van Gorman-Rupp noemen. Het biedt klanten van de pompenfabrikant een servicepunt in de noordelijke provincies van Nederland.

Pomp Service Noord

Voor onvoorziene pompcapaciteit huurt de gebruiker vaak extra pompen in. Pomp Service Noord beschikt over een uitgebreid assortiment aan huurpompen en accessoires die de klant direct kan inzetten. Bovendien kan het onderhoud aan Gorman-Rupp pompen uitvoeren.

De huurpompen variëren in capaciteit van 85 m3/uur tot en met 400 m3/uur en beschikken over aansluitmaten van 3” tot en met 6”. Overige machines zijn op aanvraag beschikbaar.

Onderhoud

De klant in Noord-Nederland kan bij Pomp Service Noord ook terecht voor onderhoud van pompen. Dat gebeurt zowel op locatie bij de klant als in het servicecentrum. De engineers van Pomp Service Noord staan hun mannetje met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van pomptechnologie en rotating equipment.

Partner

Pomp Service Noord partner van Gorman-Rupp

Kaj Henssen, een van de twee eigenaren van Pomp Service Noord vertelt hoe de samenwerking met Gorman-Rupp tot stand kwam. “We begonnen acht jaar geleden met Pomp Service Noord. Inmiddels staan we met twaalf personen dagelijks klaar voor onze klanten. In ons servicecentrum voeren we uitgebreide reparaties en specialistisch onderhoud uit. Maar we gaan met een van onze drie volledig uitgeruste service-auto’s ook op locatie. We hebben ambitieuze groeiplannen en de erkenning door Gorman-Rupp als Authorized Service Partner is daarin een mooie stap.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.