Service & Onderhoud

Parallel programma Maintenance Gorinchem

Parallel programma Maintenance Gorinchem

Op dinsdag 17 april 2018 opent de een maand geleden tot Maintenance Manager van het jaar benoemde Maarten Habets van Emerald Kalama, de beurs Maintenance in Gorinchem. Daarna vormt de Evenementenhal in Gorinchem drie dagen lang het hart van de beurs.

Kennis- en netwerkplatform 

Daarnaast biedt de Vakbeurs Maintenance in samenwerking met de bijna 100 exposanten en kennispartners als NVDO en iTanks een compleet kennis- en netwerkplatform omtrent thema’s als Digitalisering, Preventief- en Voorspellend onderhoud, Kennisborging, Robotisering, het belang van de Human Factor en Veiligheid in de keten.

Op het Demo Area tonen Brancheorganisatie Ki< MPi en iTanks in samenwerking met startups en innovators nieuwe technologieën en diensten in de vorm van demonstraties. De bezoeker kan op een laagdrempelige manier kennismaken met Augmented Reality, inspectiedrones of het Robotica Smart Tooling project.

Fotobooth op 12m hoogte

De firma’s Vandesky en Industrieel Klimmen.nl hebben een photobooth bij de entree van de beursvloer op twaalf meter hoogte. Er kan onder begeleiding naar grote hoogte worden geklommen voor uitzicht over de beursvloer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.