Service & Onderhoud
Maintenance Next in 2021 samen met Euromaintenance

Maintenance NEXT wordt in 2021 tegelijk georganiseerd met Euromaintenance, de grootste maintenance conferentie van Europa.

 

Maintenance 2021

Het volledig vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre biedt in 2021 plaats aan het grootste maintenance event dat ooit in Europa is georganiseerd. Maintenance NEXT en Euromaintenance verwelkomen samen circa 15.000 onderhoudsprofessionals van over de hele wereld die afkomen op de vakbeurs, inhoudelijke lezingen, workshops, demonstraties, en bedrijfsbezoeken in de Botlek.

Euromaintenance is de tweejaarlijkse Europese conferentie over industrieel onderhoud en trekt iedere twee jaar veel internationale sprekers en bezoekers. Euromaintenance is een initiatief van de EFNMS, the European Federation of National Maintenance Societies. De NVDO vertegenwoordigt Nederland in het EFNMS bestuur. Iedere editie vindt in een ander Europees land plaats en in 2021 dus in Nederland. NVDO heeft ervoor gekozen Euromaintenance 2021 in Rotterdam Ahoy te organiseren. Ellen den Broeder, Verenigings Manager van de NVDO, kijkt al uit naar 2021. “Rotterdam is dan drie dagen lang het centrum van de onderhoudswereld. Het vernieuwde Rotterdam Ahoy Convention Centre biedt een prachtig podium voor onze internationale sprekers.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.