Digitalisering

Gebruiksvriendelijke online servicetool

Gebruiksvriendelijke online servicetool

Met het Inventflow Service Center biedt de pompenleverancier een gebruiksvriendelijke online tool waarin de pompgebruiker controle houdt over zijn productieproces.

Online servicetool

Het Service Center biedt inzicht in het gehele productieproces met de actuele status van alle pompen. Daarmee kan de gebruiker onnodige schade en downtime voorkomen. Hij kan direct communiceren met Inventflow op specifiek productniveau (24/7). In het overzicht staan alle pompen op locatieniveau en verraadt de service-level-indicator van iedere pomp zijn onderhoudsstatus. Bovendien vindt de gebruiker productinformatie en documentatie binnen handbereik.

Serviceniveau

Preventief onderhoud vraagt om duidelijkheid en inzicht op het gebied van het actuele serviceniveau van procesapparatuur. Inventflow Service Center biedt de mogelijkheid om, samen met u als gebruiker, een preventief onderhoudsregime op te zetten. Dit vertaalt zich vervolgens naar een duidelijke indicatie op productniveau.

Middels de service-level-indicator wordt u direct geïnformeerd betreffende de onderhoudsstatus en wanneer het betreffende product aan onderhoud toe is.

Wanneer de gebruiker inzoomt op product-item-niveau, biedt het Service Center een volledig inzicht in het geselecteerde product. U treft algemene gegevens aan onder de tab overzicht en alle historie over het product onder de tab logboek.  Ook staan er productfoto’s ter verificatie tot uw beschikking en kunt u direct communiceren met Inventflow via het veld opmerkingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.