Productnieuws

Demonstratie precisie-reinigen van oppervlakken

Demonstratie precisie-reinigen van oppervlakken

Kemet Europe te Bergen op Zoom organiseert op 3 oktober 2019 een demonstratiedag voor een milieuvriendelijke, hybride reinigingstechniek. Gebruikers kunnen daarmee werkstukken reinigen zonder vlekken, corrosie of oxidatie.


Precisie-reinigen

Het hybride reinigingsproces leent zich voor het verwijderen van zowel zouten en op water gebaseerde (polair) vervuilingen als oliën, vetten, vingerafdrukken en dergelijke (apolair). Reinigen kan op nagenoeg alle metalen, inclusief RVS, aluminium, koper enzovoorts en kunststoffen. Het systeem combineert de voordelen van reinigen met detergenten en solventen in één proces.

Het proces produceert volgens de leverancier een minimum aan afvalwater. Het beperkte energieverbruik (-50 procent ten opzichte van de traditionele systemen) zorgt voor een lage belasting van de cleanroom.

Demonstratie

Kemet Europe presenteert de automatische hybride reinigingsmachine in haar eigen showroom annex demonstratieruimte. Het programma omvat een theoretisch gedeelte en een demonstratie van het systeem. U kunt gratis deelnemen als u zich van te voren aanmeldt. 3 oktober 2019 van 09.00 – 12.00 uur of van 13.00 – 16.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.