Procesindustrie
Premiere ecoMetals Trails Vale World
Foto: Messe Düsseldorf/ctillmann)

In deze rare tijd staan er voor het najaar nog wel allerlei beurzen op het programma. Zoals Valve World begin december 2020 in Düsseldorf. Voor het eerst organiseert Düsseldorf Messe tijdens de beurs dagelijks een begeleide tour (ecoMetals-trails) naar de beursstand van exposanten die duurzaam, resources-besparend en emissiearm produceren.

Valve World 2020

Industriële afsluiters en ventielen verbinden industriële processen, regelen de doorstroom of scheiden verschillende componenten zoals water, gas of olie van elkaar. Onmisbaar dus.

Van het kleinste microventiel tot aan tonnen-zware industriële afsluiters vindt u begin december op Valve World Expo in Düsseldorf. Naast een beurs, in de nieuwe hal 1 en hal 2 en 3 met de gehele bandbreedte van producten en toepassingen, vindt er de traditionele conferentie plaats.

Parallelle programma

Ook die door KCI georganiseerde conferentie vindt de bezoeker in tegenstelling tot andere jaren in hal 1. Op de eerste beursdag organiseert Uitgeverij Vulkan het Valve World-forum in hal 3 met gratis lezingen (Duitstalig). Op de tweede en een deel van de derde beursdag completeert KCI het programma met internationale slots (voertaal Engels). Van korte inleidingen van uiteenlopende arbeidsprocessen tot aan praktische uitleg over verschillende toepassingen. Het forum zorgt voor een compacte informatie-uitwisseling.

EcoMetals-trails

De primeur van de ecoMetals-campagne draait om commitment voor het milieu. Tijdens de looptijd van de beurs kan de bezoeker dagelijks deelnemen aan een begeleide tour (ecoMetals-trail) naar de beursstands van exposanten die duurzaam, resources-besparend en emissiearm produceren. De dagelijkse tours starten vanuit de nieuwe entree Zuid. Geïnteresseerde exposanten kunnen zich nu al aanmelden. Zij krijgen de mogelijkheid om voor een vaste bijdrage de deelnemers aan de ecoMetals-trails op hun beursstand uitgebreid te informeren over de innovaties binnen hun bedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.