Procesindustrie

Pakkingloze tapwatercirculatiepomp

Pakkingloze tapwatercirculatiepomp

Voor een hygiënisch veilige en constant betrouwbare drinkwatercirculatie heeft Wilo een nieuwe efficiënte drinkwaterpomp, de Wilo-Yonos MAXO-Z, geïntroduceerd.

Tapwatercirculatiepomp

Drinkwater dat (nagenoeg) stilstaat in leidingsecties vormt een risico op verontreiniging door legionellabacteriën. In bedrijfsgebouwen worden steeds hogere eisen gesteld aan pompen die moeten garanderen dat drinkwater wordt geleverd op een hygiënisch niveau in de vereiste hoeveelheden en met de vereiste temperaturen.

Pakkingloos

Een LED-display op de Yonos MAXO-Z pakkingloze tapwatercirculatiepomp geeft informatie over de pershoogte, snelheidstrap en mogelijke fouten. Om drukverlies in de leiding zoveel mogelijk te voorkomen, kan de vereiste/berekende druk worden ingesteld met behulp van de pershoogte (dp-c). Dat maakt fe instelling nauwkeuriger.

Foutcodes

Eveneens nieuw is de duidelijke weergave van foutcodes. Elke fout kan onmiddellijk worden herkend waardoor de hoeveelheid servicewerk in geval van een storing vermindert. Het compacte ontwerp van de pomp en de Wilo-Connector vergemakkelijken de elektrische aansluiting en bieden vereenvoudigde en flexibelere installatie op locatie. De kabel wordt direct aan de Connector bevestigd en pas daarna in de pomp gestoken. Dat zorgt voor verbetering van zowel de bedienbaarheid als het installatiegemak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.