Procesindustrie
Nominaties innovatie industriële oppervlaktetechnologie

Om de vooruitstrevende initiatieven in het vakgebied industriële oppervlaktetechnologie te stimuleren wordt elke twee jaar een prijs uitgereikt aan de meest innovatieve ontwikkeling op dat gebied. De nominaties zijn nu bekendgemaakt.

 

Stichting Borghardt Fonds

De Stichting Borghardt Fonds stelde de prijs in en is naamgever. De jury bestaat uit mensen die raakvlakken hebben met de aandachtsvelden die voor de betreffende editie van de Award worden gevraagd. Voor 2018 bestond de jury uit: prof.dr.ir. Arjan Mol, Hoogleraar Corrosietechnologie en Elektrochemie aan de TU Delft (voorzitter); ing. Carolien Nieuwland, Adviseur Steunpunt Conserveringskennis bij Rijkswaterstaat en dr. Ann Brash, Hoofd Technologie bij Tata Steel.

De prijsuitreiking vindt plaats op dinsdag 13 november 2018 tijdens de opening van de Week van de Oppervlaktetechnologie in ‘s-Hertogenbosch.

De vijf genomineerden stellen hun innovatie ten toon bij de centrale entree van de Surface Campus.

 

Industriële oppervlaktetechnologie

Van 13-15 november 2018 vindt Surface Campus plaats. Op dit evenement voor de oppervlaktetechnologie ziet u hoe processen en bewerkingen efficiënter, beter of gemakkelijker kunnen. Welke behandelmethoden de markt gaan veroveren. Welke productinnovaties hun intrede deden. Bezoekers kunnen sparren, samples laten testen en 75 lezingen bijwonen rondom het onderwerp.

 

 

Nominaties

De vijf genomineerden:

PreCoat van AD Chemicals en Hollandia Infra voor conservering van zware staalconstructies. Als tweede: HaTwee ontwikkelde Agripol voor Molcon Interwheels, een duurzame eenlaags polyester poedercoating met corrosiebescherming.

Kluthe Benelux Lage komt met de Decorrdal LT-serie. Deze temperatuur zinkfosfateren zijn energie- en kostenbesparend aldus het bedrijf.

Mavom Chemie stuurde het MavomMate platform in voor de Award, een nieuwe manier voor toegang tot kwaliteitsbewaking.

BYK-Gardn ontwikkelde een draagbare spectrofotometer. DeTouch the color met spectro2guide vertegenwoordigt volgens hen de volgende generatie kleurmeting.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.