Nieuws
Grote diameter afsluiters voor koelwaterrenovatieproject

Kenbri leverde grote diameter afsluiters voor het koelwaterrenovatieproject van de grootste Belgische raffinaderij, Total Refinery Antwerp (TRA).

Leverancier

Naast de hoofdzetel in Numansdorp (NL) en een offshore-afdeling in Den Helder (NL) vestigde Kenbri zich in 2010 ook in België. Vanuit het Beverpark te Beveren levert de distributeur verschillende, hoogwaardige, Amerikaanse gietijzer- en ductielproducten voor utility-applicaties. Daarnaast inspecteert en onderhoudt het bedrijf schuifafsluiters, vlinderkleppen, hydranten, enz. Klanten zitten in uiteenlopende sectoren, zoals (petro)chemie, tank terminals, gas en LNG, de nucleaire wereld en de milieusector.

Grote diameter afsluiters

Sinds 2010 behoort ook Total Refinery Antwerp tot de klantenkring voor onderhoud en vervanging van afsluiters en hydranten. Als nieuwe TRA utilitytoepassing presenteerde Kenbri onder andere een Clow schuifafsluiter van 48 inch en twee Clow schuifafsluiters van 30 inch voor het TRA-koelwaternet. Indien verticaal gepositioneerd, heeft de 48” klep een hoogte van meer dan 3,60 meter en een gewicht van om en bij de 8 ton.

In PompNL nr. 6 vindt u een uitgebreider verhaal over dit project.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.