Nieuws
‘Fijn om er weer te zijn op Pumps& Valves’

Het zit er weer op: Pumps & Valves Rotterdam 2021. De meest gehoorde opmerking: ‘Fijn dat we er weer zijn.’ Zo omschreef ook Bas van Gent, Business Unit Director bij organisator Easyfairs het.

Pumps& Valves

De gangen liepen de eerste dag al meteen vol. Veel mensen wilden er wel weer eens uit. Het vormde toch het eerste live ontmoetingsevent voor de procesindustrie na een hele tijd.

Parallel kon de bezoeker doorlopen naar Solids en M+R. Zodat hij/zij een totaalbeeld kreeg van waar de leveranciers in de procesindustrie zich op dit moment zoal mee bezighouden. En ook hier bleek dat corona geenszins betekende dat ze stil bleven staan. Vooral digitalisering, predictive maintenance en onderhoud in zijn algemeenheid naast natuurlijk veiligheid en duurzaamheid. Maar ook op het gebied van elektrificatie en de energietransitie zetten velen al stappen.

We bieden u een korte impressie op ons youtube-kanaal.

Ook de traditionele standhoudersborrel vormde een feest van herkenning. Andrea van Loon benadrukte vanuit Machevo&Bulk Vereniging ook het belang van netwerken en weer zo’n live evenement kunnen bezoeken.

Veel standhouders schreven dan ook al in voor de volgende editie in 2023.

‘Fijn om er weer te zijn op Pumps& Valves’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.