pompen

Intelligente magneet-membraandoseerpomp

Intelligente magneet-membraandoseerpomp gamma/ XL

De nieuwe magneet-membraandoseerpomp gamma/ XL is een intelligente, in netwerken opneembare, magneet-membraandoseerpomp.

Magneet-membraandoseerpomp

De gamma/ XL beschikt over een capaciteitsbereik van 8-80 l/h bij 25-2 bar. Bovendien biedt de gamma/ XL aanvullende interfaces, zoals een CAN-bus en een wifi-aansluiting. Zo kan de gamma/ XL worden opgenomen in netwerken met alle denkbare systemen, apparaten en platforms.

Intelligent

Net als de gamma/ X kent de gamma/ XL een intuïtief bedieningsconcept. De pomp wordt ingesteld via een scrollwiel met vier aanvullende bedieningstoetsen. De drukdetectie via opnemer, zonder mediacontact, zorgt voor de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid. Het systeem detecteert hydraulische storingen. Hij monitort drukschommelingen in het systeem en compenseert die. Dat garandeert een hoge doseernauwkeurigheid waarmee het chemicaliënverbruik zich beperkt tot de ingestelde hoeveelheid. Het geïntegreerde logboek biedt een terugblik op de laatste 300 storingsmeldingen. Door een snelle analyse kunnen fouten snel worden verholpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.