Pompaandrijvingen

Ultrahygiënische pompenserie uitgebreid

Ultrahygiënische pompenserie uitgebreid

Alfa Laval heeft de reeks farmaceutische UltraPure pompen uitgebreid voor een one-stop-shop-ervaring voor farmaceutische of biotechbedrijven die hier terecht kunnen voor alle benodigde pompen, van een centrifugaalpomp tot aan een verdringerpomp.

 

Ultrahygiënische pompen

Volgens het bedrijf kenmerkt de serie zich door een hogere opbrengst, langere standtijd, een laag energieverbruik en daarmee een lagere total-cost-of-ownership (TCO).

De uitbreiding van de UltraPure reeks omvat de LKH Prime UltraPure, de SX UltraPure en de Solid-C UltraPure.

De LKH Prime UltraPure zelfaanzuigende farmaceutische pomp kan zowel gebruikt worden voor product als voor CIP-toepassingen met ingesloten lucht.

De SX UltraPure lobbenpomp verpompt op een productvriendelijke wijze met lage pulsatie. De pomp is ontworpen voor het efficiënt en effectief verplaatsen van kwetsbare vloeistoffen. De SolidC UltraPure gestandaardiseerde centrifugaalpomp leent zich voor CIP-toepassingen en voor het verpompen van producten met intervallen.

 

Volledige documentatie

De downloadbare Q-doc-documentatie van Alfa Laval, gebaseerd op GDP (Good Documentation Practice) voorziet in alle productdetails en vereenvoudigt het kwalificatie-, validatie- en wijzigingsbeheer om de veiligheid van de consument te waarborgen. Elke UltraPure pomp beschikt over de volledige documentatie van de productieketen, van basismaterialen tot de geleverde pompen, om de consistentie en kwaliteit van het uiteindelijk te maken product te garanderen. Ongeacht waar de pomp zich bevindt, zijn er experts voor onderhoud en ondersteuning in de buurt. Er wordt gebruik gemaakt van gestandaardiseerde onderdelen voor eenvoudige specificatie en levering en een snelle service.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.