Pompaandrijvingen

Traploos regelbare aandrijving voor afsluiters

https://nieuws.enecogroep.nl/eneco-en-hoogheemraadschap-de-stichtse-rijnlanden-ontwikkelen-grootste-warmtepomp-van-nederland/

Auma heeft een traploos regelbare aandrijving voor afsluiters gepresenteerd.

Aandrijving voor afsluiters

Het variabele toerental maakt de aandrijvingen geschikt voor zowel een accurate positionering (<0,2 procent) als een snelle bediening. Bij regelbedrijf vermindert het toerental van de aandrijving gestaag als de stand van de afsluiter het setpoint nadert.Bij hoge druk moeten afsluiters voor de veiligheid niet te snel sluiten maar vanuit de markt komt er wel steeds meer vraag naar korte sluitingstijden. Vandaar dat de Variable Speed Multi-Turn Actuators SAV en SARV zijn ontwikkeld.

Ze zijn modulair opgebouwd en compatibel met elke type afsluiter, van schuifafsluiters tot aan kogelkranen voor welke media dan ook, gas, stoom of olie. Ze zijn bovendien te gebruiken voor water zoals bijvoorbeeld op stuwen.

Ze zijn geschikt voor toepassing in een omgevingstemperatuur van -30 oC tot + 70 oC.

Support App

Auma introduceert ook een Support App waar de gebruiker door het scannen van een QR code direct toegang krijgt tot assets van de actuators zoals het elektrische schema, handleiding, certificaten etc.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.