Nieuws
Pump Plaza levert optimale interactie tussen bezoeker en standhouder

Nog twee weken en Wots/IP opent zijn deuren. Het Pump Plaza, Stand 9/A074 vormt weer het soms letterlijk, swingende middelpunt van de hal.

 

Pump Plaza

De focus van Pump Plaza ligt op het creëren van prettige omstandigheden en sfeer om de interactie tussen bezoeker en standhouder te optimaliseren. De dag wordt bovendien afgesloten in een ontspannen sfeer met een muziekje en het verloten van een GoPro HERO 6 black.

 

Standhouder Kalteren

Een van de deelnemers is Kalteren Pompen. Het bedrijf levert pompen en appendages, dynamische mengers, membraancompressoren en zelfreinigende filters van merken als sera ProDos, leverancier van doseerpompen en doseerinstallaties; Wernert, robuuste kunststof centrifugaalpompen; Schmitt, leverancier van kleinere magneetgekoppelde centrifugaal- en dompelpompen; Sawa, centrifugaalpompen van RVS uit vol materiaal voor toepassingen in de chemie, food en farma; Blagdon, luchtgedreven membraanpompen, van standaard tot hoge druk- en hygiënische pompen; Ponndorf, slangenpompen voor zowel droog als nat, breed inzetbaar, CIP-reinigbaar en eenvoudig in gebruik door het aansluitsysteem van de slangen; Beinlich, tandwielpompen; sera ComPress, volledig gesloten, olievrije membraancompressoren tot aan Indag dynamische mengers voor de verf- en lakindustrie en voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie.

 

Standhouder Inventflow

Inventflow zet zich in voor het waarborgen van het productieproces van haar klanten, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Het bedrijf ontzorgt ze door een totaalconcept rondom het productieproces te bieden. Of het nu gaat om het leveren van nieuwe pompen en procescomponenten, het reviseren van pompen, directe ondersteuning bij een calamiteit of het onderhoud van een complete range pompen.

In het totaalconcept is voorzien in preventief, correctief en predictief onderhoud; het reviseren van alle pompen; het leveren van een groot assortiment nieuwe pompen en installaties; een ruime voorraad van onderdelen en pompen en 24/7 Service & Support.

 

Standhouder Suurmond

Bij Suurmond vinden ze het belangrijk altijd eerst goed te luisteren naar de klant. Want geen  enkel productieproces is hetzelfde. Ze leveren maatwerk op het gebied van Fluids Handling en Polymer Handling. De nauwkeurige, hoogkwalitatieve oplossingen zijn gebaseerd op tandwielpompen, al dan niet samengebouwd in een skid of een suurDOS® doseersysteem.

De pompen lenen zich voor extreme processen waarbij zowel hoge als lage druk, viscositeit en uitzonderlijke temperatuur geen uitzondering zijn. Van fabrikanten als Maag Pump & Filtration Systems, Gather Industrie, HNP Mikrosysteme en Mahr Metering Systems.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.