Nieuws

Overname Eterpol BV door Elsto Services

Overname Eterpol BV door Elsto Services

Elsto Services nam onlangs het Weertse Eterpol BV over. Met de overname haalt Elsto Services een krachtige verbreding en verdieping van kennis in huis. De afgelopen jaren werkte Elsto Services Weert al intensief samen op het gebied van proces- en machineoptimalisaties.

Werktuigbouwer Eterpol

Het in 1988 opgerichte Eterpol ontwierp en bouwde in het begin complete bakkerijmachines. Inmiddels richt het bedrijf zich op de algemene machine- en apparatenbouw. Eterpol versimpelt waar mogelijk complexe uitrustingen en verbetert bestaande systemen. Dankzij constructieve en procesmatige verbeteringen blaast Eterpol machines en installaties een nieuw leven in, vooral dankzij up-to-date besturingssystemen.

Elsto Services

Elsto Services geldt als de preventieve onderhouds- en renovatiespecialist binnen de Elsto groep. Bij deze loot draait alles om after-sales diensten. Reparatie-, preventieve onderhouds-, installatie-, reparatie-, revisie- en retrofitwerkzaamheden vormen een onmisbare voor de continuïteit van machines en dus het productieproces.

Het bedrijf adviseert en biedt zowel preventief, periodiek als correctief onderhoud. De data van zowel periodieke controles als online conditiebewaking geven aan of er herstel- of onderhoudswerkzaamheden nodig zijn. De overname van Eterpol betekent de eerste stap om een eigen voorspellend onderhoudssysteem op te zetten.

Aan het roer

Vanaf nu is Thijs Nabben commercieel verantwoordelijk en neemt Dirk Wiermans vanuit zijn Eterpol achtergrond de leiding over de technische kant. De Eterpol machines gaan verder onder het merk van Eterpol zelf. Specialisten voeren zowel eenvoudige, complexe als grote revisies, reparaties, installaties en retrofits uit. Ook als het Atex-machines betreft.

Voldoet de bestaande machine niet meer aan de eisen van vandaag of morgen? Dan leveren de twee samenwerkende bedrijven een oplossing waarmee de machineprestaties aanzienlijk verbeteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.