Pompaandrijvingen

Nieuwe generatie Depa DH-pompen

Nieuwe generatie Depa DH-pompen

Crane ChemPharma & Energy introduceert de serie Depa® DH luchtgedreven dubbel diafragma pompen in rvs (316L).

Uitvoeringen Depa DH-pompen

De serie bestaat uit vijf maten die allemaal Atex Zone 0 zijn gecertificeerd en vijf met Atex Zone 1-certificaat. Het materiaal maakt ze geschikt voor het efficiënt toepassen in industriële en chemische applicaties.

Het verbeterde ontwerp genereert volgens de fabrikant een efficiencybesparing tot 57 procent en een toename in flow tot tien procent. Het vrijstaande, vergrendelde ontwerp maakt het gebruik van minder componenten mogelijk zodat het onderhoud is vereenvoudigd. De flexipoort garandeert on site aanpassingen en vergroot de applicatiemogelijkheden, met een werkdruk tot 8,6 bar (125 psi). De afmetingen bedragen 15, 25 en 40 met een externe luchtklep voor een verbeterde druk en makkelijke toegang voor onderhoud.

 

Mijlpaal

Depa bestaat dit jaar 50 jaar en de organisatie heeft innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan, aldus Chris Blanchard, Global Business Line Manager Pumps Crane ChemPharma & Energy. De introductie van de nieuwe serie past in dat plaatje en biedt klanten de mogelijkheid nog meer applicaties met de Depa-pompen uit te rusten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.