Pompaandrijvingen
Nieuwe algemeen directeur voor Kolmer
v.l.n.r.: Jaco Zegers, Martijn Stoffelsen en Jerry Spanhaak

Kolmer Elektromotoren in Putten kreeg op 1 januari j.l. versterking. Martijn Stoffelsen gaat zich binnen het directieteam als algemeen directeur bezighouden met het bewaken van de strategie van Kolmer.

Directeur

De andere twee directieleden krijgen daardoor meer tijd voor sales en new business. Het geeft commercieel directeur Jerry Spanhaak en financieel directeur Jaco Zegers meer ruimte om zich te richten op hun specialiteiten, respectievelijk verkoop en productontwikkeling. Samen vormen de drie heren een hecht team dat werk maakt van nieuwe klanten en producten, creatieve ideeën en slimme oplossingen. De kern van Kolmer verandert niet, benadrukt Spanhaak. “Onder de motorkap blijven we een bedrijf dat graag dicht bij de klant staat en technische kwaliteitsproducten op maat levert. Dat blijft onze kracht.”

Stroomlijnen en verbinden

Nieuw directielid Martijn Stoffelsen werkte eenentwintig jaar bij de Rabobank, onder meer als kantoordirecteur. Jaco Zegers vroeg hem om bij Kolmer te komen werken. Stoffelsen: “Ik vind het moedig en getuigen van visie dat Jerry en Jaco een stap terug durven doen om zich (opnieuw) bezig te gaan houden met zaken waar hun hart ligt. Bovendien geeft het mij, van huis uit geen techneut, de kans om met andere ogen naar Kolmer te kijken en stappen te zetten op vlakken waar mijn expertise ligt: het stroomlijnen van processen en het leggen van verbindingen. Bijvoorbeeld met overheden en grotere klanten in het buitenland. Een mooie stap voor ons alle drie!”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.