Pompaandrijvingen

Efficiënte chemicaliëndosering

Efficiënte chemicaliëndosering

Met als thema Extended Connectivity presenteert ProMinent zich op Stand J94 in Halle 8 van Achema.

Efficiënte chemicaliëndosering

De producten die ze daar laten zien betreffen doorontwikkelingen van oplossingen voor efficiënte chemicaliëndosering. De systemen zijn volgens het bedrijf chemicaliën 4.0 proof en zeker ook proces 4.0. Het verbruik van grondstoffen, bedieningsfouten en stilstand wordt hiermee tot een minimum beperkt. De transparantie en automatisering die het bedrijf tot nu toe doorvoerde, betekenen voor de klant nog exactere leveringstijden.

Intuïtieve bedieningsinterface

Van magneet-, membraan- tot aan procespompen, allemaal zijn ze opnieuw tegen het licht gehouden en nog verder geoptimaliseerd. Zo kreeg bijvoorbeeld de Sigma-pompenserie een totaal nieuw jasje met intuïtieve bedieningsinterface en DULCOnneX. De motor-membraandoseerpumpe Sigma/ X leent zich voor monitoring, analyse en optimalisatie van doseerprocessen. Met de XL gaat het nog een stapje verder en verbreedt het prestatiespectrum zich tot 7,5 tot 80 Liter per uur met tegendrukken van 25 tot 2 bar.

De Baureihe Orlita Evolution 1 procespompen zijn nu niet alleen maar verkrijgbaar met RVS doseereenheid maar ook PVC en PVDF behoren tot de mogelijkheden. Vooral kostenbesparend bij agressieve media.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.