Pompaandrijvingen

Eenfasige EID Nano opbouwregelaars

Eenfasige EID Nano opbouwregelaars voor alle draaistroommotoren

De gebruiker kan de EID Nano eenfasige opbouwfrequentieregelaars direct opbouwen op de meeste soorten draaistroommotoren tot een vermogen van 2,2 kW. Met een PC, smartphone of tablet is de EID serie gemakkelijk draadloos te besturen en in te regelen.

Prestaties

Voor sommige motormodellen is een adapterplaat voor montage op de klemmenkast leverbaar.

De EID Nano biedt volgens de leverancier beter rendement en verhoogt de motorprestaties van een driefasenmotor ten opzichte van een eenfase motor, ondanks de eenfase voeding. Naast toerentalsturing stemt de regelaar de motorstroom af op het benodigde vermogen en levert daarnaast een hoog aanloopkoppel.

Opbouwregelaars

De opbouwregelaar is via Bluetooth met smartphone of tablet te besturen. De gratis Nano-app draait op Android en IOS maar de gebruiker kan ook kiezen voor een gratis desktopapplicatie.

Aanpasbaar

De modulaire opbouw maakt EID Nano eenvoudig aanpasbaar aan specifieke klantbehoeften. Een potmeter en/of schakelaar in de regelaarsbehuizing behoort tot die mogelijkheden. Het optioneel ingebouwde EMC-filter vereenvoudigt integratie in bestaande elektrische installaties zonder hierbij andere apparatuur te storen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.