Pompaandrijvingen

Aandrijvingen voor pompen, roeren en mengen

Aandrijvingen voor pompen, roeren en mengen

Nord Drivesystems levert aandrijftechnologie voor de procesindustrie met versterkte lagers en een verhoogde lagerafstand.

Applicatiespecifieke aandrijvingen

De twee genoemde eigenschappen zorgen voor een maximalisering van de radiale en axiale belastbaarheid en een hogere levensduur van de tandwielkasten.

Daarmee genereert het bedrijf applicatiespecifieke opties die betere prestaties en efficiëntie opleveren. Ze zijn specifiek ontworpen voor pompen, roerwerken en mixers die werken in processen met grote radiale en axiale belastingen op de lagers. Er is ook een roerwerkversie (VL2-lager) met verhoogde lagerafstand en versterkte lagers beschikbaar, naast een Drywell-versie (VL3-lager) met extra olieopvangbak en een lekkage- of oliesensor.

Pompen, roeren en mengen

De lagerafstand van de VL2- en VL3-versies wordt vergroot door aankoppelingen terwijl de reductoreenheid ongewijzigd blijft. Er zijn lagers die doelbewust overgedimensioneerd zijn om te voldoen aan de vereisten van toepassingen zoals pompen of roerwerken.

Of het nu voor de chemische, farmaceutische, voedsel- of waterbehandelingssector is,Nord Drivesystems zegt dat de robuuste aandrijfoplossingen betrouwbaarheid en een onbelemmerde werking garanderen. De versterkte en vergrote uitgaande lagers op de as laten de tandwielkast toe de hoge axiale en radiale krachten te absorberen en zo de levensduur te verlengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.