Ondernemen

Wilo participeert in #We4Europe

Wilo participeert in #We4Europe
We4Europe

We4Europe is de slogan van een initiatief van de Duitse economie waaraan ook de Wilo Group deelneemt. Het initiatief is een tegengeluid tegen de rechts-populistische en protectionistische geluiden die veel worden gehoord. “Een krachtig Europa staat voor vrijheid, diversiteit en democratie en voor vrije handel in een globaliserende wereld die steeds complexer wordt”, aldus Oliver Hermes, CEO van Wilo. Hij is ervan overtuigd dat een verenigd, daadkrachtig Europa een stabiliserende factor is bij het overwinnen van de wereldwijde uitdagingen.

“Als Europees bedrijf is het ook in het belang van Wilo om bij te dragen aan de economische en politieke balans in Europa. Bedrijven en daarmee ook miljoenen werknemers in Europa profiteren al meer dan een halve eeuw van vrede, vrijheid en economische samenwerking. Dat is de fundament onder onze economische welvarendheid en kwaliteit van leven. Dat moeten we niet in de waagschaal stellen. Daarom verklaren wij ons solidair met een open, verenigd en krachtig Europa.”

Naast Wilo nemen ook tal van andere bekende bedrijven, zoals Deutsche Telekom, RWE, Lufthansa en de Vereniging van Duitse Banken, deel aan het initiatief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.