Ondernemen

Wateroplossingen voor slim waterbeheer

Wateroplossingen voor slim waterbeheer

Xylem publiceerde een whitepaper om waterbeheerders te begeleiden en voor te lichten over slim waterbeheer en de technologieën die daarbij horen.

Wateroplossingen

Onder de titel ‘The Smarter Water Manager – Slimme wateroplossingen voor een dynamische watertoekomst’, schetst de white paper de huidige toestand van de Smart Water sector in Europa en de toekomst van slimme watertechnologieën en -toepassingen.

Case stories uit het Westland, Londen, Milaan en Singapore illustreren de manier waarop wateroplossingen de productiviteit van processen kunnen verbeteren. Daarmee kunnen nutsbedrijven hun watervoorzieningen betaalbaarder maken.

 

Waterbeheer

Patrick Decker, President en CEO van Xylem: “De uitdagingen die waterbeheerders het hoofd moeten bieden, zijn aanzienlijk en nemen verder toe. Enkele voorbeelden hiervan zijn het verhogen van de tarieven voor niet-geregistreerd waterverbruik en energiekosten, het steeds groter wordende probleem van de betaalbaarheid van onderhoud en de uitbreiding van de waterinfrastructuur en de verspreiding van verontreinigende stoffen daarin. Slimme wateroplossingen die gebruik maken van slimmere apparatuur en data-analyses bieden de mogelijkheid om deze uitdagingen aan te pakken en kunnen een fundamentele verandering teweegbrengen in de rendabiliteit van waterbeheer.”

 

Vakbeurs Klimaat

Met de recente overnames van Pure Technologies, EmNet en Valor Water Analytics vergroot Xylem haar pakket met oplossingen voor de aanpak van niet-geregistreerd waterverbruik alsmede het analyseren en beheren van het slimme water- en afvalwaternetwerk.

Hoe, dat demonstreert het bedrijf op donderdag 8 november op de Vakbeurs Klimaat in de Expo Houten. Bezoekers kunnen op stand 2.1.26 een exemplaar van de whitepaper afhalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.