Ondernemen
Tradinco Instruments sluit zich aan bij Indutrade Benelux
Richard Derksen (Managing Director Tradinco Instruments) en (links) Robert Timmer (CEO Indutrade Benelux) bevestigde met hun handtekening de overname.

Sinds 22 december 2017 is Tradinco Instruments onderdeel van de technische bedrijvengroep Indutrade Benelux.

Tradinco is sterk in kalibratie

‘The Calibration Company’  Tradinco Instruments richt zich sinds haar oprichting in 1963 op kalibratie- en sensoroplossingen, voornamelijk voor druk en temperatuur en voor de industriële markt.

Vanuit de hoofdvestiging in Zoetermeer biedt het bedrijf haar wereldwijde klanten geaccrediteerde kalibratiediensten, kalibratiesoftware en klantspecifieke oplossingen. Daarnaast distribueert het bedrijf kalibratieapparatuur en sensoren van diverse fabrikanten.

 

Nummer vier

Met zetten van de handtekeningen door Richard Derksen (Managing Director Tradinco Instruments) en Robert Timmer (CEO Indutrade Benelux) realiseerde Indutrade Benelux net voor de jaarwisseling de vierde overname van 2017. De firma’s Corode en Bönnekamp werden het afgelopen jaar overgenomen door Indutrade-dochters. Het al eerder in 2017 overgenomen Tubeworkx valt samen met Tradinco Instruments direct onder de Indutrade Benelux-holding.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.