Ondernemen
Techport Netwerk Event – zet Techport regio op de kaart

De grootste werkgever in Noord-Holland, Tata Steel Nederland, bestaat in september 100 jaar. Ter gelegenheid daarvan organiseren de Provincie Noord-Holland en de IJmondgemeenten Beverwijk, Heemskerk en Velsen op 26 september 2018 het Techport Netwerk Event.

 

Techport netwerk

Sprekers op die dag Peter Wennink (CEO ASML), Dick Burger (CEO Scheybeeck) en Hans de Boer (voorzitter VNO-NCW) nemen de bezoekers mee naar de nieuwe toekomst van de industrie. Wat staat ons te wachten en wat kan samenwerking opleveren? De deelnemers zullen ervaren hoe ze van het Techport netwerk gebruik kunnen maken. De locatie waar het Techport Netwerk Event wordt georganiseerd is ‘De wereld van Staal’, een festivalterrein dat speciaal ter gelegenheid van Tata Steel 100 jaar wordt opgebouwd.

Techport regio

Techport is de naam van een virtueel netwerk van ondernemers, overheid en opleidingsinstituten. Inhoudelijk focust Techport zich op de maak- en smart-maintenance-industrie. De met elkaar ontwikkelde kennis en innovaties komen ten goede aan markten die in de Techport regio sterk zijn ontwikkeld, zoals offshore(wind), energie, voedingsmiddelen en materialen. Het zwaartepunt van Techport ligt in de IJmond maar Techport werkt nauw samen met partijen in de Metropoolregio Amsterdam (MRA), Noordzeekanaalgebied en Noord-Holland die in bovenstaande thema’s en markten actief zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.