Ondernemen
Henry Diepeveen nieuwe eigenaar Pirtek Amsterdam-West

Sinds 2 januari 2018 is Henry Diepeveen de nieuwe eigenaar van Pirtek Amsterdam-West. Hij neemt deze vestiging over van Gerrit en Carola Bouwhuis die zich nu richten op de verhuizing en uitbouw van vestiging Amsterdam-Noord.

Carrière Diepeveen

Henry Diepeveen (HTS bedrijfskunde – Elektrotechniek) begon bij het scheeps-schroevenbedrijf Lips BV in Drunen en werkte vervolgens bij Wärtsilä en werd gestationeerd in landen als Singapore, Noorwegen, Japan, Kenya en Indonesië. Begin vorig jaar kwam hij terug naar Nederland. Als argument grapt hij: ‘Veel zaken zijn in Nederland toch beter geregeld,…. behalve het weer’.

Pirtek

“De mogelijkheid om Pirtek Amsterdam West over te nemen, kon niet op een beter moment komen…..een nieuw eigen bedrijf, nieuwe dynamiek, nieuwe collega’s en dat in het vertrouwde jasje van service en techniek. De aanloop naar de overname werd geweldig ondersteund door Gerrit en Carola Bouwhuis, de eigenaren van Pirtek Amsterdam Noord en West en door Bülent Sel, de Financial Director van Pirtek Benelux. Tijdens de eerste weken wil ik het bedrijf en zijn klanten beter leren kennen maar met het zittende en zeer kundige serviceteam (Marcel, Jan, Richard, Patrick en Tony) gaat dit absoluut lukken.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.