Ondernemen
Hans Poot en Patrick van Eijk nieuwe managers Hatenboer-Water BV

Hatenboer-Water BV heeft twee nieuwe managers benoemd. Hans Poot wordt Manager Purchasing & Logistics en Patrick van Eijk wordt Manager Production & Project Engineering.

Hans Poot

Hans Poot behoort al langer tot het Hatenboer-Water BV klantenteam. Daarin hield hij zich onder andere bezig met optimaliseren van de supply chain. Hans: “Ik ben verheugd nu de leiding van dat team, Purchasing &Logistiek op me te nemen. Met het oog op verdere ontwikkeling daarvan, zal ik in samenwerking met onze leveranciers de toegevoegde waarde voor onze eindklanten te verhogen.”

Patrick van Eijk

Patrick van Eijk werkt al tien jaar voor Hatenboer-Water. Hij startte toen als project engineer en groeide door tot manager bij de productiefaciliteit van het bedrijf. Als Manager Production & Project Engineering gaat hij zowel de productieteams als de project engineers leiden.

Patrick toont zich verheugd over zijn nieuwe uitdaging. “Met mijn engineering achtergrond treed ik al langer op als intermediair tussen productie en engineering. In mijn nieuwe rol kan ik die twee nog dichter bij elkaar brengen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.