Nieuws

Xylem start met ‘Rental Next Level’

Xylem start met ‘Rental Next Level’

Xylem introduceert ‘Rental Next Level’. Deze nieuwe service verhuurt complete, tijdelijke oplossingen voor het transporteren, behandelen en zuiveren van water. 

‘Rental Next Level’

Met de nieuwe service krijgen klanten toegang tot op maat gemaakte systemen die ingenieurs voor elk budget en elke toepassing kunnen ontwerpen, plannen en installeren.

De huurder krijgt volledige technische ondersteuning. Experts beheren en bewaken de systemen 24/7. Van de coördinatie van afzonderlijke componenten tot transport, installatie en bediening. Voor een maximale betrouwbaarheid en duurzaamheid controleren experts alle componenten voorafgaand aan de verzending en na retour. Bij problemen verzekert Xylem ook altijd een snelle en kosteloze ondersteuning. 

Ondersteuning

De uitgebreide ondersteuning en de installatiediensten beperken de kosten en garanderen altijd een soepel bedrijfsproces. Xylem biedt een complete huuroplossing – inclusief instrumenten voor meten, analyseren en bewaken op afstand. Dat biedt de huurder een full-service aanbod voor grootschalige renovatie- en onderhoudsprojecten. 

De verhuurder zegt een hoge beschikbaarheid en snelle responstijden te kunnen garanderen.

Programma

Het programma bevat:

  •  Zelfaanzuigende pompen voor een maximale aanzuighoogte van 8,5 meter. 
  •  Complete pompsystemen. Van dompel- tot aan bronpompen voor zowel zuiver water als zeer abrasieve media. 
  • Ozonoxidatiesystemen: kant-en-klare oplossingen in containers of op een stalen frame. 
  • UV-desinfectiesystemen voor betrouwbare desinfectie van water in een verscheidenheid aan (industriële) toepassingen. 
  • Bewakings- en controle-oplossingen met verschillende serviceniveaus. Van bewaking op afstand en inspectiediensten tot tijdelijke gegevensverstrekking voor statusrapporten. 
  • Mechanische accessoires zoals terugslagkleppen, watermeters en leidingen. 

Recht op koop

Alle beschikbare huuruitrustingen voldoen aan de hoogste technische eisen en wettelijke richtlijnen voor milieu-, bouw- en emissiebescherming. Dit betekent dat huurders zonder grote investeringen altijd met de nieuwste apparatuur werken. Het is ook mogelijk om de huurperiode te gebruiken als Try & Buy. Als de producten of diensten aan het eind van de testperiode dan in de smaak vallen, kunnen huurders alsnog tot aankoop overgaan. 

Xylem

“Wij beschikken over de vakkennis om kosteneffectieve, betrouwbare en innovatieve full-service oplossingen te bieden voor zelfs de meest complexe toepassingen. We stemmen dit specifiek met de klanten af op basis van de behoeften van hun project”, zegt Georg Nawrath, verantwoordelijk voor de verhuurprojecten bij Xylem.  Het portfolio van Xylem Rental Solutions omvat Xylem-merken als Godwin, Flygt, Wedeco en Lowara. Deze merken bieden gemakkelijk toegang tot geavanceerde tech

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.