Nieuws

Xylem benoemt nieuwe distributeurs Rule en Jabsco

Xylem benoemd nieuwe distributeurs

Combi Noord B.V. en Technautic B.V. sloten zich 1 december 2019 aan als distributeur bij de bestaande Xylem distributeur Exalto B.V. voor de maritieme technologieën van het merk Rule en Jabsco in Nederland.

Nieuwe distributeurs

“Combi Noord B.V. en Technautic B.V. zijn beide gerenommeerde en gerespecteerde leveranciers voor de maritieme handel in Nederland. We kozen hen om samen te werken met Exalto B.V. na een grondige herziening van de distributie in het gebied”, aldus Tim Greenslade, Marine Sales Manager voor Xylem EMEA. “We selecteren onze distributeurs en partners zorgvuldig op basis van de beste distributiecapaciteiten en gedegen technische kennis. We verheugen ons dat we nu via dit nieuwe distributiekanaal kunnen blijven voldoen aan de behoeften van onze klanten. Zo kunnen we onze Jabsco- en Rule-pompen, afvalsystemen, blowers en zoeklichten leveren aan kleine scheepsbouwers, scheepsretailers en technici in Nederland”.

Xylem

Xylem staakt de samenwerking met distributeur Lankhorst Taselaar vanaf 31 maart 2020. Ook die met Schulteco stopt met onmiddellijke ingang na de pensionering van Schulteco-eigenaar Hans Reems.

Tim Greenslade vervolgt: “Hans nam de Schulteco zaak over van zijn vader die in de jaren vijftig begon als Jabsco-distributeur. Wij willen Hans bedanken voor zijn goede samenwerking en wensen hem een lang en fijn pensioen toe. Ook willen we onze collega’s van Lankhorst Taselaar, met wie we gedurende vele jaren een productieve en succesvolle relatie onderhielden, van harte bedanken. Namens iedereen binnen Xylem wensen wij hen het allerbeste voor de toekomst”, besluit de heer Greenslade.

Van der Ende Groep in Maasdijk nam intussen de activiteiten over van Schulteco en is daarmee exclusief dealer voor Jabsco voor alle behalve de maritieme technologieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.