Nieuws
WotsIP 2018 opent dinsdag 2 oktober haar deuren

Als Wots/IP de deuren opent, is het weer zover. Eens in de twee jaar komt heel technologisch Nederland bij elkaar in Utrecht.

Pump Plaza

Natuurlijk is er ook voor pompgebruikers heel wat te halen op Wots/IP. Zoals in hal 9 waar stand 074 is ingeruimd voor Pump Plaza. De nadruk ligt hierbij op het creëren van prettige omstandigheden en sfeer om de interactie tussen bezoeker en standhouder op het gebied van pompsystemen te optimaliseren. De dag wordt traditioneel afgesloten in een ontspannen sfeer met een muziekje en het verloten van een GoPro HERO 6 black.

 

Diverse noviteiten op Wots/IP

Maar niet alleen op Pump Plaza kan de bezoeker van Wots/IP terecht voor informatie over pompen, afsluiters tot aan besturing- en monitoringsystemen.

Zo toont Multipomp op stand 9/C102 een nieuw ontwikkelde magneetaangedreven centrifugaalpomp van Dickow. De NMWR heet de grootste tot nu toe door Dickow ontwikkelde magneetpomp waarvan Multipomp de Nederlandse vertegenwoordiging heeft. Hij kan thermische olie tot een maximumtemperatuur van 450°C verpompen en de maximale capaciteit bedraagt 1200 m3/u met een vermogen van 500 kW.

Verder toont op de Industrial Processing 2018 (stand 9/B094) haar assortiment pompen waaronder de nieuwste innovatie de Verderflex Vantage 5000. Hun modellen staan werkend op de beurs.

Bedu toont op de Industrial Processing 2018 (stand 9/B015) de pas in hun leveringsprogramma opgenomen robuuste, massief kunststof membraanpompen. Deze Keller pompen lenen zich door hun eigenschappen voor gebruik in de chemische- en farmaceutische industrie. Ze genereren een hoge capaciteit door een groot slagvolume.

 

Wots-kant

Aan de Automation &Drives-kant van Wots kan de bezoeker zich laten informeren over de besturing die onlosmakelijk met apparatuur is verbonden.

Zoals bij Wibu-Systems (stand FO35, hal 11) dat een demonstratiemodel toont van een productieproces aangestuurd door beveiligde software. In samenwerking met Trumpf, een fabrikant van gereedschappen voor industriële productie, ontwikkelde Wibu-Systems een veilige, cloudgebaseerde datamarktplaats. Een andere ontwikkelpartner is Balluf, een producent van sensoren. Met dit bedrijf ontwikkelde Wibu-Systems een beveiligde OPC UA Rfid-lezer. Dankzij het gebruik van het standaard communicatieprotocol gebaseerd op Open-SSL, zijn robuuste M2M koppelingen eenvoudig te realiseren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.