Nieuws
Wilo opent ultramoderne fabriek in Changzhou, China

Wilo opende onlangs een ultramoderne productielocatie, Wilo Changzhou Park in het Chinese Changzhou. Het complex met een oppervlakte van 84 hectare omvat een fabriek, kantoorfaciliteiten en ultramoderne onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten.

Wilo in China

“Dit hoofdstuk speelt een cruciale rol in ons succesverhaal in China”, verklaart Oliver Hermes, President & CEO van de Wilo Groep. “Met deze investering laten we onze toewijding aan de Chinese markt zien. We streven ernaar onze klanten de beste producten en oplossingen te bieden, die perfect aansluiten op hun behoeften.”

Het bedrijf ontwikkelde het Changzhou Park met geavanceerde technologieën zoals Industrie 4.0 en digitalisering. Dit leidde tot een geoptimaliseerde productiecapaciteit en het bereiken van de ambitieuze duurzaamheids-doelstellingen. TÜV Rheinland erkende de locatie al en het bedrijf kreeg er een Carbon Neutral Company-certificering voor.

Ultramoderne fabriek

Georg Weber, lid van de Raad van Bestuur en CTO van de Wilo Groep benadrukte tijdens de feestelijke opening dat het bedrijf pionier in de industrie wil zijn. Daarbij behoort wereldwijde klimaatneutraliteit tegen 2025 op al haar productielocaties.

Wilo opent ultramoderne fabriek in Changzhou, China

Onder de aanwezigen bij de opening bevonden zich Zhou Chengtao, Secretaris-Generaal van de Changzhou Municipal People’s Government, Lucas Meyer van het Duitse Consulaat-Generaal in Shanghai, Maximilian Butek van de Duitse Kamer van Koophandel in China, Song Zhongkui, Secretaris-Generaal van de China Energy Conservation Association, en Meng Qingguo, Voorzitter van de China Association of Refrigeration.

Wilo koestert de sterke economische banden tussen China en Duitsland. “Het vervult ons met trots dat we deze een mijlpaal kunnen vieren en samen met onze marktpartners ons succesverhaal kunnen blijven schrijven”, benadrukt Oliver Hermes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.