Nieuws

Wie wint de Circular Award 2023

Wie wint de Circular Award 2023

In februari 2023 reikt ‘Het Versnellingshuis Nederland Circulair!’ de Circular Awards 2023 uit. Het landelijke programma Versnellingshuis ondersteunt het Nederlandse bedrijfsleven bij circulair ondernemen. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) werken daarvoor samen met bedrijven, overheden en personen die hun innovatieve project, product of dienst kunnen indienen om kans te maken op een award.

Circulaire economie

Bedrijven bezitten de innovatiekracht en ondernemingszin om de oplossingen van morgen te ontwikkelen. Publieke organisaties spelen een rol vanwege hun inkoopkracht. En ook omdat kringlopen beter op lokaal of regionaal niveau ontstaan. Zo maken bedrijven en publieke organisaties ieder vanuit hun eigen rol stappen richting de circulaire economie.

Van een circulair bouwconcept tot een duurzaam schoolgebouw en fietsen repareren. In 2022 wonnen Janssen de Jong Bouw, Aeres Hogeschool en Roetz Bikes een Circular Award. Ook voor de Circular Awards 2023 zoekt de organisatie innovatieve projecten, producten en diensten van bedrijven en overheden die veel betekenen voor de circulaire economie. Denkt u dat uw organisatie dit jaar een prachtig circulair project begon? Maak kans op een Circular Award en schrijf uw project voor 9 december 2022 in.

Vier Circular Awards

De organisatie kiest in vier categorieën een winnaar.

  • Circular Award Business Large voor grote bedrijven.
  • Circular Award Business Small voor kleine bedrijven.
  • Circular Award Public voor (semi-)publieke instellingen.
  • Circular Heroes voor personen.

Kortom, mogelijkheden genoeg ook voor kleine partijen en individuele personen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.