Nieuws

Wesealit verhuisd

Wesealit verhuisd

Begin maart verhuisde Wesealit naar een nieuw en groter pand in Enschede. De paaseieren die ze elk jaar sturen, gingen in 2020 naar het IC van het MST om de medewerkers daar te bedanken voor hun tomeloze inzet.

Verhuisd

Begin maart betrok Wesealit een nieuwe locatie aan Het Lentfert 44 in Enschede. Met de verhuizing verdubbelt het bedrijf de m2. Mike Weegink: “We laten ons vertrouwde eerste pand achter ons en trekken in een modern nieuw pand. Hiermee gaan we van 300 m2 naar 600 m2 met veel meer mogelijkheden. Zo beschikken we over een compleet nieuwe, ultramoderne mechanical-seal-werkplaats. We breidden ons magazijn uit om de klant nog beter bedienen met alles op afdichtingsgebied. Er ging ontzettend veel werkt aan de verhuizing vooraf. Maar we zitten hier nu schitterend. “

Wesealit

Weegink vervolgt: “Vanwege de pandemie is service en kwaliteit belangrijker dan ooit, Wesealit helpt klanten graag verder vanuit zijn nieuwe locatie en ze te assisteren waar nodig.”

Paaseieren voor de IC

Daarnaast schonk het bedrijf begin april de jaarlijkse paaseieren aan de IC van het Medisch Spectrum Twente (MST). “Zo willen we de medewerkers daar bedanken voor hun fantastische inzet . Aan iedereen in de zorg: jullie zijn geweldig!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.