Nieuws
Werkkledingmerk houdt winactie met isolatie als prijs

Ik zag er al een aantal passeren. Bedrijven die hun personeel een handje helpen in de economisch zware huidige tijden. Carhartt Workwear gaat nog een stapje verder. Het reikt een gratis vloer- en spouwmuurisolatie t.w.v. € 5.000 uit aan een van hun harde werkers oftewel gebruikers.

Werkkledingmerk

Al sinds 1889 beschermt Carhartt harde werkers tegen weer en wind met bedrijfskleding. Deze winter gaat het merk voor één keer een stap verder. Marga Stehmann, verantwoordelijk voor deze actie bij Carhartt: “Heel veel mensen hebben last van de hoge energietarieven in combinatie met hun slecht geïsoleerde huis. Ook onze klanten. Aan de energieprijs kunnen we helaas niets doen maar de warmte binnenhouden en de kou buiten, dat klinkt ons als muziek in de oren!”

Winactie

Isoleren luidt het devies in deze barre tijden. Maar zonder geld voor de juiste middelen schiet dat niet op. “Dankzij onze even eenvoudige als sympathieke winactie bieden we alle harde werkers in Nederland nu de kans hun woning alsnog te laten isoleren. Daarvoor hoeven ze zich tussen 16 december 2022 en 8 januari 2023 alleen even aan te melden. Een jury kiest uit alle inzendingen de winnaars die hun woningen gratis krijgen voorzien van vloer- en spouwmuurisolatie t.w.v. € 5.000.

Spouwmuur- en vloerisolatie in combinatie bij woningen gebouwd voor 1980 levert het meeste effect op voor mensen die isolatie het hardst kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.