Nieuws
WEG stelt Werner Lievens aan als managing director Benelux

WEG stelde onlangs Werner Lievens aan als managing director Benelux. Hij werkt al meer dan negen jaar in diverse functies bij WEG en volgt Omer Vanheer in deze rol op. Werner zal zich inzetten om de voortdurende groei van het klantenbestand van WEG Benelux te helpen sturen. Hij krijgt de supervisie over de bedrijfsontwikkeling in België, Nederland en Luxemburg. 

Benelux

De aanstelling sluit aan bij de voortdurende investeringen van het bedrijf. Het vergrootte onlangs zijn magazijn in België met 1800 m². De uitbreiding maakt de weg vrij voor de toekomstige groei van het bedrijf terwijl de flexibiliteit voor klanten toeneemt.

Managing director

“De aanstelling van Werner was een logische, natuurlijke keus”, verklaart Omer Vanheer, voormalig managing director en consultant bij WEG Benelux. “Hij werkt al negen jaar bij het bedrijf en kent de cultuur en de klanten goed. Daarnaast geniet hij het vertrouwen van alle medewerkers. De toekomst ziet er rooskleurig uit.”

Omer Vanheer legt na 17 jaren zijn functie neer maar blijft als consultant betrokken bij het management van WEG.

Lievens

Als managing director krijgt Werner de verantwoordelijkheid over alle bedrijfsactiviteiten in de Benelux. Zijn belangrijkste opdracht luidt de periode van succesvolle groei voort te zetten. Ondanks de wereldwijde financiële verstoringen zag de aandrijffabrikant gedurende de afgelopen 15 jaren de groei jaarlijks aanhouden. Zo werken er inmiddels 63 mensen.

Werner spreekt Frans, Nederlands en Engels, zodat klanten in België, Nederland en Luxemburg terecht kunnen bij een lokale contactpersoon. 

Hij werkte al als operations manager. Waar hij toezag op de klantspecifieke aanpassingen voor een snelle en flexibele klantenservice in de Benelux.

“Dit is de volgende stap in mijn carrière waar ik in de laatste paar jaren al naartoe werk”, merkt Werner Lievens op. “Ik kom vanuit het bedrijf en ken de klanten en het team van WEG Benelux goed.

WEG

“WEG is een mensgericht bedrijf. Onze klanten kunnen met iedereen in het team spreken, ongeacht of dat hun contactpersoon, een manager of zelfs de directeur is. We vinden wel belangrijk dat klanten in hun eigen taal met iemand kunnen spreken. Dat versoepelt projecten dankzij gerichte communicatie. Na de uitbreiding van ons magazijn de afgelopen maand streven wij ernaar om de huidige groei te handhaven. Sterker nog, we zullen in de toekomst blijven investeren in nieuwe kantoren, gereedschappen en producten.”

En het bedrijf zoekt ook nog nieuwe verkoopmedewerkers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.