Nieuws
Webinar Recycling en Circulariteit in de procesindustrie

Tijdens het interactieve onlinetafelgesprek op donderdag 1 juli a.s. zoekt Perry Verberne, voorzitter Machevo & Bulk Vereniging samen met tafelgasten Kees Uppenkamp en Wieger Droogh verdieping in het onderwerp recycling en circulariteit.

Procesindustrie

Wat betekenen alle ontwikkelingen op het gebied van recycling en circulariteit? En hoe vertaalt zich dat naar de procesindustrie? Waar liggen uitdagingen, kansen en ook heel belangrijk hoe bereid je je als bedrijf voor en zorg je dat je de boot niet mist? Op 1 juli 2021 om 14.00 uur proberen de tafelheren uw richting te duiden.

Webinar Recycling en Circulariteit

Aan tafel zit Kees Uppenkamp , commercial manager van Smicon. Deze machinebouwer produceert installaties voor recycling en verwerking van organische reststromen. De tweede gast, Wieger Droogh CEO Prezero Nederland, het voormalige Suez Recycling & Recovery. Dat bedrijf houdt zich bezig met recycling en hergebruikactiviteiten.

Dat belooft een enerverend, informatief en deskundig webinar. Na aanmelding krijgt u een persoonlijke toegangslink, waardoor u interactief kunt deelnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.