Nieuws
UNETO-VNI: kabinet geeft vaart aan energietransitie

Schneider Electric organiseert in samenwerking met AVEVA Select Benelux het webinar ‘Energiebesparing in industriële processen’ op donderdag 24 november van 10:00 tot 11:00 uur.

Energiebesparing

De industrie kent een ongeziene energiecrisis: stilgelegde fabrieken en prijzen liggen wel vijf tot tien maal hoger. 70 procent van de verbruikte energie in de industrie gaat, ook in Nederland en België, naar elektrische motoren. Hoeveel energie verbruikt uw organisatie?

Industriële processen

De vraag ‘Hoe kunnen we ons energieverbruik verminderen?’ speelt veel operationele, financiële en productiemanagers in energie-intensieve sectoren zoals o.a. de voedingsmiddelen, water, maakindustrie, high tech, machinebouw en ook in de logistiek parten.

In de webinar ‘Energiebesparing in industriële processen’ krijgt de deelnemer implementaties bij klanten van de organisatoren te zien. Daarmee tonen zij aan dat het loont om het energieverbruik in het productieproces in kaart te brengen. Ze bieden oplossingen aan om energieverbruik te optimaliseren en te verlagen en begeleiden aanwezigen stap voor stap bij de eerste fase in dit traject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.