Nieuws
Summerschool Woensdrecht

Tot 1 juni 2023 kunnen young professionals en technische Master-, PDEng- of PhD-studenten zich inschrijven voor de jaarlijkse WCM Summer School. Van 31 juli t/m 4 augustus gaan geselecteerden aan de slag met een praktijkcase op het gebied van maintenancemanagement.

WCM Summer School

De twaalfde WCM Summer School vindt plaats in de Generaal-Majoor Kootkazerne in Stroe.

Professoren van zeven Nederlandse universiteiten verzorgen het programma. Op basis van recente inzichten in smart maintenance komen onderwerpen als big data, human factors, performance based contracting en life cycle costing langs. Gedurende vijf dagen geven zij workshops, krijgen de deelnemers een leiderschapstraining en brengen ze een bezoek aan de Royal Netherlands Airforce Woensdrecht.

Case RNLAF

Tijdens de Summer School werken ze voor hen aan een echte business case op het gebied van Maintenance Engineering & Management. De onderhoudsorganisatie van RNLAF zal een echte zakelijke casus verstrekken met betrekking tot het onderwerp. Die richt zich op de optimalisatie van het onderhoudsconcept van bestaande en mogelijke nieuwe activa binnen de RNLAF-activiteiten en onderhoudsorganisatie.

De belangrijkste vraag die de deelnemers moeten beantwoorden: hoe kan de RNLAF samen met haar belanghebbenden enkele van de beschikbare onderhoudsinnovaties gebruiken om het onderhoud van hun activa te optimaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.