Nieuws
WCM opent inschrijving voor Maintenance Innovation Research Awards
In 2021 won Douniel Lamghari-Idrissi in de categorie PhD met een serviceconcept bij ASML.

In oktober 2022 reikt World Class Maintenance (WCM) op haar jaarevent de jaarlijkse Maintenance Innovation Research Awards uit. Het gaat om prijzen voor de meest innovatieve onderzoeken die een verbetering betekenen voor de Nederlandse maintenancesector. Vanaf nu tot 30 juli 2022 kunnen docenten, hoogleraren, professoren en WCM-leden studenten in de drie award-categorieën, bestaande uit een bachelor-, master- en PhD-prijs aanmelden.

Maintenance Innovation Research Awards

Met de prijzen beloont WCM onderzoek aan onderwijs- en onderzoekinstellingen (hbo’s en universiteiten). Een jury beoordeelt de meest innovatieve onderzoeken. Het onderzoeksresultaat dat de belangrijkste bijdrage levert aan de Nederlandse maintenance sector krijgt de Maintenance Innovation Research Award.

De jury kijkt naar toepasbaarheid van de aanbevelingen in een scriptie, rapport of thesis voor industrieel maintenance of in een afgerond onderzoek. Ook een rol spelen relevantie, vernieuwend, veiligheid bevorderend of duurzaam en/of energiebesparend. Maar ook bijdragen tot slimmer en goedkoper produceren of toename van de betrouwbaarheid van de installatie/asset.

De nominatie inclusief de onderbouwing dient u uiterlijk 30 juli 2022 te sturen naar e-mail: info@worldclassmaintenance.com

De inschrijving voor deze awards staat open voor de gehele (onderhouds-)industrie en studenten van hbo- en universitaire opleidingen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.