Nieuws
Vydraulics neemt Doedijns Group International over
Bijschrift foto: Robert Don (CFO DGI), Wouter Vullers (CCO Vydraulics), Frank Robben (CEO DGI), Steven Vangeersdaele (CEO Vydraulics), Stijn Schacht (CTO Vydraulics), Olivier Strobbe (Managing Partner Vybros).

De Belgisch/Nederlandse Vydraulics Groep neemt drie onderdelen van Doedijns Group International (DGI) over. Naast Doedijns behoren Sypack en Koppen & Lethem nu tot Vydraulics.

Doedijns

Doedijns houdt zich bezig met systeemoplossingen op het gebied van hydraulica en levert hoogwaardige, hydraulische, pneumatische en elektromechanische aandrijfcomponenten. Sypack biedt brandstofvulsystemen voor helikopters aan. En Koppen & Lethem levert hoogwaardige, hydraulische en elektromechanische aandrijfcomponenten

Met de overname onderschrijft de Vydraulics groep zijn missie om totaaloplossingen voor systemen, componenten en service op het gebied van bewegings- en besturingstechnologie en processystemen te bieden.

Vydraulics

De groep verzorgt alles: van ontwerp tot productie, inbedrijfstelling en onderhoud. De markt vraagt om een autonome en onafhankelijke totaalaanbieder die efficiënt en transparant te werk gaat. Alles staat in het teken van Operational Excellence. 

“Voor Doedijns, Sypack, en Koppen & Lethem vormt deze samenwerking de perfecte vervolgstap om nog beter te voldoen aan de vraag uit de markt en de groeiambitie van de groep te verwezenlijken”, aldus Frank Robben, CEO DGI.

Wouter Vullers, commercieel directeur Vydraulics, vult aan: ”De geografische spreiding van de bedrijven, specialistische expertise en bedrijfsspecifieke marktfocus maken het mogelijk een breed scala aan klanten en industrieën te bedienen. Door onze competenties en markten met elkaar te verbinden, ontstaat een sterke synergie. De focus van Doedijns, Sypack en Koppen & Lethem op betrouwbaarheid, transparantie, klantgerichtheid en het streven naar hoogwaardige technische oplossingen sluit naadloos aan bij de lange termijn visie van Vydraulics.” 

Kennis en techniek

“De drijvende kracht achter deze samenwerking is een gemeenschappelijk diepgaande passie voor kennis en techniek. Dit resulteert in efficiënte en innovatieve oplossingen”, voegt Steven Vangeersdaele, CEO Vydraulics toe. “Samen met onze klanten streven we naar oplossingen met een minimale total cost of ownership. De Vydraulics groep richt zich als familiebedrijf op de lange termijn. Dit biedt een stabiele basis voor de verwezenlijking van onze strategie en groeiambitie.”

Alle partners in de Vydraulics groep behouden de eigen identiteit en blijven gehuisvest op hun huidige locatie. Het samengaan komt voort uit de ambitie om te groeien en een nog completere dienstverlening aan onze (gezamenlijke) klanten te kunnen bieden. De betrokken partijen kijken uit naar een succesvolle samenwerking. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.